Csapatépítő helyszín Balaton: Arkánum Hotel és Rendezvényhelyszín

Csapatépítő helyszín Balatonon: Arkánum Hotel Balatonmáriafürdő

Csapatépítő helyszín Balatonon: Arkánum Hotel Balatonmáriafürdő

A csapatépítés minden vállalat életében kulcsfontosságú: egy csapatépítő tréning, rendezvény lehetővé teszi, hogy a kollégák jobban összeszokjanak, fejlődjön a kommunikáció és csapatmunka, ezzel pedig a cég hatékonysága is. A csapatépítő helyszín kiválasztása ebben a folyamatban rendkívül fontos szerepet játszik, és mi büszkék vagyunk arra, hogy balatoni Hotelünk minden szükséges elemmel rendelkezik ahhoz, hogy ez az esemény sikeres és emlékezetes legyen! 

Ismerd meg, hogy miért érdemes minket választani, ha csapatépítő helyszínt keresel a Balatonon! 
Csapatépítő helyszín Balaton

Csapatépítő helyszín a Balatonon, ideális szállással

Hotelünk 18 kényelmes, két ágyas szobával rendelkezik, így a kollégáknak kényelmes elhelyezést tudunk biztosítani – sőt, amennyiben mozgásában korlátozott kollégátok is szívesen részt venne az eseményen, akadálymentes szobáink egyikében az ő elhelyezése is megoldott! 
 

Rugalmas csapatépítő helyszín a Balatonon: teljeskörű szervezéssel.

Balatoni hotelünk nem csak egy szálloda, hanem egy olyan helyszín, ahol a csapatépítő programhoz minden adott: igény esetén akár a teljes hotelt zártkörűsíthetjük, ha létszámotok és a csapatépítő jellege ezt kívánja meg – így biztosan nem zavarja meg semmi nyugalmatokat! 
Szükség szerint a csapatépítő teljes szervezését átvállaljuk tőled: akár a meghívók kiküldésétől kezdve, egészen az utolsó másodpercekig – így neked csak a résztvevők szórakoztatására kell gondolnod.
 

Csapatépítő program wellness élménnyel

Egy-egy fárasztó konferencia, vagy akár egy éjszakába nyúló csapatépítő játéksorozat után kell a pihenés! Szerencsére nálunk ez is adott: csapatépítő helyszínként kiadva is élvezhetitek wellness részlegünk nyugalmát: legyen szó akár egy frissítő csobbanásról a medencében, akár egy relaxáló pihenésről gőzkabinunkban vagy finn szaunánkban. 
A wellness részleg használata szállóvendégeink számára ingyenes, így a költségvetésben ezzel nem kell külön számolnod! 
 

Csapatépítő helyszín a Balatonon: rendezvényteremmel az előadások, konferenciák megtartásához

A legtöbb csapatépítő helyszín fénypontja ugyan a közös játékok, programok lebonyolítása, azonban sok esetben ezeken az eseményeken azért a munka is teret nyer magának. Természetesen nálunk ez is lehetséges: csapatépítő helyszínként különálló rendezvényteremmel várunk Titeket, ahol akár prezentációk tartására is lehetőségetek nyílik. A szakmai események sikeres lebonyolításához a hotelünk minden szükséges technikai és logisztikai támogatást nyújt.
 

Csapatépítő helyszín étkeztetéssel és szállással, megannyi programmal

Amennyiben nálunk szálltok meg a csapatépítő program ideje alatt, az étkeztetésetekről is szívesen gondoskodunk. 
A reggeli a szobafoglalás árában szerepel, de külön igény esetében az ebédeteket is biztosíjuk a helyszínen! A gasztronómiai élmények mellett számos csapatépítő programoz is szerveztünk már, hogy a csoport tagjai még közelebb kerülhessenek egymáshoz, ráadásul Balatonmáriafürdő és környéke rengeteg szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál, így mindenki megtalálja a kedvére való programokat. 
 

Csapatépítő helyszín a Balatonon, egész évben!

Fontos megjegyezni, hogy hotelünk egész évben nyitva tart, így nem csak nyáron, hanem bármikor jöhettek csapatépítő eseményre hozzánk!

Kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva 

Hírek, érdekességek Balatonmáriafürdőről

A dél-balatoni régió egyik legjobb strandja, megannyi látnivaló és programlehetőség vár Balatonmáriafürdőn! 

További bejegyzések

Balatoni hotelünk szeretettel vár, foglalj szállást még ma!

Élvezd a Balatont akár a szezonon kívül is: az év 365 napjában szeretettel várunk.