Házirend

Házirend

Tisztelt Vendégeink!


Az Arkánum Hotel személyzete azért dolgozik, hogy pihenésük szállodánkban elvárásaiknak megfelelő legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy nálunk tartózkodás esetén az alábbiakat szíveskedjenek figyelembe venni:
 

Viselkedés a hotelben


Vendégeinktől elvárjuk a civilizált viselkedést és a társas együtt pihenés alapvető szabályainak betartását.

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 és 06.00 óra között, ekkor a hangoskodást kéretik mellőzni.

A szálloda egész területén tilos a dohányzás! A szabály megszegése esetén – különös tekintettel a szobákban történő dohányzásra – szállodánk jogosult alkalmanként 100 Eur értékű kártérítést kiróni a szabályt megszegőkre. Dohányzó vendégeink a szállodánk bejáratától 5 méterre kijelölt területen gyújthatnak rá.

Az étterem látogatása kizárólag az alkalomnak megfelelő öltözetben lehetséges, fürdőruhában, fedetlen testtel, félmeztelenül tiltott. Az étteremből étel és ital kivitele csak előre rendelés esetén lehetséges (lsd. előre elkészített hidegétel-csomag) Az éttermi felszereléseket és ételeket a szobákba tilos felvinni!

A szobák és a szálloda felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos! A szálloda eszközeit rendeltetésszerűen kell használni. Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni. (kivételt képeznek ez alól a fürdőszobai üdvözlőcsomag részei: kis adagos tusfürdő, szappan és sminkpárna)

A szállodába alkoholos ital behozatala nem megengedett. A behozott alkoholos italok után – mennyiségtől függetlenül – szervizdíjat számítunk fel a szálloda által alkalmazott árrés alapján.

A szálloda területén 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak.

A szálloda jogosult a szállás-szolgáltatásra vonatkozó szerződést azonnali hatállyal felmondani, ha a vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsátott szobát (vagy a szálloda más területeit) illetve nem tartja be a szálloda biztonsági előírásait, rendjét.
 

Látogatók


A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a recepción szíveskedjenek fogadni.
 

Biztonság


A szálloda közösségi területein elektronikus megfigyelőrendszer működik vagyonvédelmi és biztonsági céllal.

A vendégek értékeiért csak a recepción történő elhelyezés esetén vállalunk felelősséget.

A talált tárgyakat a recepción le kell adni!

A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező!

A szálloda épületében elhelyezett kézi tűzjelző berendezések indokolatlan használata miatti károkért a kár okozója, vagy annak törvényes képviselője anyagi felelősséggel tartozik!

A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, otthonról hozott kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos! Vasalási igényüket kérjük a recepción szíveskedjenek jelezni, melyhez eszközöket biztosítunk.

Kérjük a további tűzvédelmi szabályokat érkezés után olvassák el a szobai információs mappában!
 

Wellness részleg


A wellness részleg használatával kapcsolatos szabályozásokról alább, a wellness-házirendben lehet értesülni.
 

Kisállatok


A szállodai szobákba felár nélkül, kizárólag kistestű hobbiállatot lehet behozni.

A szálloda éttermébe kisállat nem vihető be.
 

Ételallergia


Szállodánkban laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus étkezési lehetőséget tudunk biztosítani. Kérjük Vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt jelezzék felénk.

Végezetül kérjük kedves Vendégeinket, hogy a szálloda működésével, a szállodai szobával, vagy más vendégek viselkedésével kapcsolatos bármilyen észrevételüket a recepción haladéktalanul jelezni szíveskedjenek, hogy a megoldás a lehető leggyorsabban megszülethessen. Utólagos észrevételeket nem tudunk hatékonyan kezelni.
 

Tájékoztatás a Wellness Részleg Házirendről


Az Arkánum Hotel üzemeltetője nem vállal felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben keletkezett károkért! Nem vállal felelősséget továbbá a Wellness Részleg területén hagyott tárgyakért sem. A talált tárgyakat kérjük a recepción leadni!

A Wellness részleget mindenki saját felelősségére használja!

12 éven aluliak a Wellness Részleget nem használhatják, 12 és 16 év közöttiek kizárólag felnőtt felügyelete mellett!

A medence vízmélysége: 150 cm.

A Wellness Részleg területén papucs használata kötelező! A szaunában viszont TILOS!

A Wellness Részleg területén TILOS:

• A dohányzás, alkoholfogyasztás és étkezés!

• Minden olyan tevékenység, mely a szolgáltatási körén kívül esik, jogszabályba ütközik vagy közerkölcsöt sért és zavarja mások nyugalmát!

• Bármilyen veszélyes és gyúlékony anyag és/vagy tárgy, (robbanóanyagok, pirotechnikai eszközök, fegyverek) illetve állat bevitele.

• A Wellness Részleg szolgáltatásait csak a nyitvatartási időn belül lehet igénybe venni.

Egyéb kérdésekben az Arkánum Hotel általános házirendje az irányadó.

A Wellness Részleg házirendje minden szolgáltatást igénybe vevő vendég számára szabadon, a hotel recepcióján.

Segítségüket, együttműködésüket előre is köszönjük!

Kellemes időtöltést kívánunk szállodánkban!Tisztelettel:

Az Arkánum Hotel Csapata

Hírek, érdekességek Balatonmáriafürdőről

A dél-balatoni régió egyik legjobb strandja, megannyi látnivaló és programlehetőség vár Balatonmáriafürdőn! 

További bejegyzések

Balatoni hotelünk szeretettel vár, foglalj szállást még ma!

Élvezd a Balatont akár a szezonon kívül is: az év 365 napjában szeretettel várunk.