A plasztikai sebészet ma már nem elérhetetlen luxus
Néhány éve még kevesek kiváltsága volt, mára már bárki számára elérhetővé vált a plasztikai sebészet. Ma már sem az ára, sem a technikai háttér hiánya miatt nem kell senkinek lemondani arról, hogy egy műtét segítségével teljesebb életet élhessen.

Amiért háromból 3 páciens minket választ – Diszkrét, családias környezet
Legfontosabb számunkra, hogy Ön diszkrét, családias környezetben tudja megélni a változást. Mindegy, hogy milyen problémával keresi meg intézményünket, biztos lehet benne, hogy zavartalanul töltheti el a gyógyulás idejét.

Konzultáció, avagy az első lépés
Bár rutinműtétekről van szó, ennek ellenére nem veszélytelen a beavatkozás. Ezért mielőtt bármibe belekezdenénk, Önnel közösen alapos tervet készítünk. Minden út Rómába vezet, mondja a közmondás. Ez nálunk sincs másként. Mindegy, hogy plasztikai műtét, egynapos sebészet, életmódváltás vagy szájsebészeti rehabilitáció a téma, mindig a konzultáció az első lépés. A kezelési terv, annak ára, időtartama itt dől el.

Jöjjön el budapesti előadásaink egyikére!
A plasztikai műtétek, testkorrekciók, vagy akár kisebb egynapos beavatkozásokkal kapcsolatos elhatározás sem olyan döntés, amit az ember két reggeli kávé között szokott meghozni. Hosszas előkészítést, ismeretanyag gyűjtést igényel, és ebben szerepet játszik a mások tapasztalatának meghallgatása is. A címre kattintva, vagy “ide” kattintva talál információt a következő Budapesten tartandó információs estünkre.