Bemutatkozik klinikánk

Hosszú és viszontagságos előkészületek után 2015-ben végre egy különleges, új hotellel bővült a Balaton körüli kínálat. Nem is akármilyennel. Magyarország első hotelklinikájáról van szó, ahol modern felszerelésű műtővel, fogászati rendelővel, természetgyógyászat alapú támogatással és több életmódváltó programmal találkoznak vendégeink.

A Medhotel egy pihenésre kialakított egészségügyi intézmény, ahol akár a felépülés teljes idejét eltöltheti, és mégsem kerül többe, mint egy átlagos nyaralás. Medhotelünkben természetgyógyászati támogatással, programokkal és személyre szóló étrenddel segítjük a változást. Plasztikai sebészet, fogászat és bentlakásos életmódváltás áll az Ön rendelkezésére, ahol folyamatos felügyeletet biztosítunk a teljes gyógyulási időszakra, hogy Ön mihamarabb, akadályoztatás nélkül térhessen vissza a hétköznapokba.

“Célunk, hogy minél több, önmagával elégedett, aktív életmódott választó páciensünk térjen vissza hozzánk a rutinellenőrzésekre”

Az Arkánum medhotel ötvözi az egészségügyi intézet és a hotelszolgálat valamint a wellnes-fittnes nyújtotta előnyöket. Ily módon kellemes körülmények között, biztosítja a gyógyulását .Gondoskodunk jó közérzetéről,kellemes időtöltéséről.
A belső, lelki változásban hangterápiával, meditációval és természetgyógyászati módszerekkel is támogatjuk pácienseink fejlődését. A medhotel, amellett, hogy kényelmi, sport és wellness szolgáltatásokkal is rendelkezik három fő pillérre épít:

  1. plasztikai sebészet,
  2. fogászat/szájsebészet, és a
  3. bentlakásos életmódváltás programok.

Természetesen a legtöbbet a bizalom nyom a latban, amikor testünkkel kapcsolatos változtatásokra készülünk. Ezért a magas szakmai felkészültség mellett elsősorban a figyelem, törődés és tudás a legfontosabb személyi feltételeink.