Arkánum Medhotel – legyen a vendégünk!

8647 Balatonmáriafürdő
Vilma utca 38.
Telefon: +36-85 / 400 045
Recepció: +36-70 / 352 3438
Orvos InfoMobil: +36-30 / 545 0 245
Email: info@arkanumhotel.hu

Balatonmáriafürdő messze van? 

A Balaton dél-nyugati csücskében, forgalmi közép csomópontban található MedHotelünket Budapestről 1,5 óra alatt lehet elérni autóval, és picivel több idő kell csak ahhoz, hogy egy kényelmes vonatút után megérkezzen. Közelünkben halad az M7-es autópálya, 18 km-re van tőlünk a sármelléki repülőtér, de akár hajóval is megközelíthető. Nem tudunk olyan közlekedési eszközt, amivel ne tudnánk megközelíteni, hiszen még a Balaton körüli kerékpár út is itt fut a ház előtt. Ezenkívül itt tudjuk biztosítani azt a meghitt, családias légkört, amit egy nagy centrum ezt nem tud biztosítani. És ami a legfontosabb, egy szabadság alatt is hatalmas változást lehet elérni, egy más ember megy vissza dolgozni, ezt garantáljuk Önnek.

Szüksége van segítségre az utazáshoz vagy programszervezéshez?
Mindegy, milyen időpontban érkezik Balatonmáriafürdőre, személyre szabott támogatással várjuk. Bátran jelezze munkatársunknak a foglalásnál, ha vonattal érkezik és szeretné, ha várnánk az állomáson, vagy akár szüksége lenne egy egész hetes program megszervezésében,

Családtaggal érkezne? Nem tudja kire bízni a gyerekeket a kezelés alatt?
Sokan érkeznek hozzánk családtagjaikkal, azonban szeretnék, ha közvetlenül az orvosi beavatkozásokhoz közeli időben ők nem igényelnének tőle külön figyelmet. Ilyenkor, az igényeknek megfelelően plusz szolgáltatásokkal segítjük vendégünket. Esetleg a családtagok más helyen törtenő ideiglenes elhelyezése, egy napos kirándulások, stb.

Ha üzenni vagy jelentkezni szeretne

    [recaptcha]