Bemutatkozik az Arkánum Hotel

Az Arkánum Hotel Balatonmáriafürdő csendes utcájában helyezkedik el, ahonnan úgy a Balaton-part, mint sok más csodálatos látványosság könnyen megközelíthető. Szállodánkban bárki jól érezheti magát, aki a nagy zsongás helyett, inkább a nyugodt balatoni életérzést választaná.

A vendég az érkezést követően biztonságos, ingyenes, zárt parkolóban hagyhatja autóját, majd a recepción kolléganőnk segít a szálloda bemutatásában, a szoba elfoglalásában.

Kétszobás apartmajainkat elsősorban a családoknak ajánljuk, a többi szobánkat pedig pároknak, egyedülállóknak, üzleti úton lévőknek. Szállodánk minden emeletén kialakítottunk szobákat és fürdőszobákat a mozgáskorlátozott vendégeink számára, az emeletek közötti közlekedést pedig lifttel tudják megoldani.

Az Arkánum Hotelben lehetőség van a wellness részleg használatára, ahol a vendégek gőzkabinban, szaunában, valamint egy 1,5 méter mély medencében relaxálhatnak, pihenhetnek.

Szállodánkban kiadós, minőségi alapanyagokból készült reggelivel várjuk vendégeinket, és szórólapokkal, valamint szóbeli tájékoztatással segítünk javaslatot adni a szabadidős tevékenységeket, kirándulási lehetőségeket illetően.

Fontos számunkra a megújuló energia és a környezettudatos életmód, éppen ezért az energiaellátást napelemek és napkollektorok biztosítják. Ezzel együtt a legfontosabb számunkra vendégeink kényelme. Ezt szolgálja például a minden szobában található televízió és minibár, ugyanakkor a szálloda teljes területén lehetőség van ingyenes wifi használatára is.

Az Arkánum Hotel nemcsak kirándulás céljából kiváló választás, hiszen vállaljuk céges rendezvények, csapatépítő programok lebonyolítását is, amihez konferenciaterem is rendelkezésre áll.

Szállodánk autóval és vonattal egyaránt könnyen megközelíthető, lévén, hogy éppen mellettünk halad el a vonat, a vasútállomás gyalog mindössze 900 méterre található.

Amennyiben szeretne kikapcsolódni a magyar tenger bűvöletében, vagy felfedezne különleges és rendkívüli helyeket, forduljon hozzánk bizalommal, foglaljon szállást és élvezze a Balaton nyugalmát!