Gyakran ismételt kérdések

Az egészségkártyát igényelheti az igénylőlap kitöltésével online, vagy közvetlenül az Arkánum MedHotelbe való megérkezéskor a recepción. Budapesten az Egészségműhelyben is kérheti kártyáját, ahol a regisztrációt partnerünk azonnal elvégzi és Ön máris érvényesítheti kedvezményeit.

A kártya éves díja 15.000 Ft, amit évente az Arkánum MedHotelben igénybevett szolgálatásokból jóváírunk. A kártya automatikusan biztosít Önnek különböző kedvezményeket, amivel csökkentheti a költségeket, bármilyen kezelést is vesz igénybe. A kedvezmények listáját itt tekintheti meg.

A kártya önmagában adatokat nem tárol, és partnereinknél elegendő a felmutatása, hogy kedvezményre jogosítson és a rajta gyűjtött bónuszpontokat illetéktelenül felhasználja valaki. Ezért ajánlatos a kártya elvesztését mihamarabb jelezni. Az Arkánum MedHotelben, illetve kezelések igénybevételekor azonban a rendszerünkben található adatok ellenőrzésekor az illetéktelenség azonnal kiderül. Mivel kezelések esetében személyes adatellenőrzés is történik, a kártyát ilyen esetben mi letiltjuk, és erről Önt értesítjük.