Az Arkánum Hotel kiemelten fontosnak tartja a vendégek egészségügyi védelmét és a pandémiával kapcsolatos rendeletek betartását. Ezúton kérjük Tisztelt Vendégeink megértését és rugalmasságát, hogy a világjárvány okozta nehézségeken együtt és biztonságban lehessünk túl.

Fentiek jegyében a vonatkozó korlátozások hatályban maradásáig a RuVörTor Kft., ezúton az Arkánum Hotel ÁSZF-je az alábbi kiegészítésekkel bővül:

  • Bejelentkezéskor a recepciós köteles ellenőrizni a bejelentkező személy védettségi igazolványát, és amennyiben a bejelentkező nem adja azt át ellenőrzésre, akkor a bejelentkezését meg kell tagadni és el kell küldeni a szállodából. A szállodába való bejelentkezés feltétele tehát a védettségi igazolvány bemutatása. A szálloda jogosan számíthat fel kötbért, ha a vendég a bejelentkezésekor nem mutatja be a védettségi igazolványát. A bejelentkezés során a vendég a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatására külön is felhívható, de az igazolványon szereplő adatok nem rögzíthetőek, s a védettségi igazolvány nem fénymásolható. A 18 év alattiak esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében, kivéve, ha nyilvánvaló, hogy az adott személy gyermek.
  • A védettségi igazolvánnyal rendelkezők nem kötelesek maszkot viselni a szálloda területén.
  • A wellnesst kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyelete alatt lévő 18 év alatti személy látogathatja.
  • Az üzleti, oktatási, gazdasági célból érkezők, akik nem rendelkeznek igazolvánnyal ezeket a helyiségeket NEM látogathatják.
  • A szállodai étteremben beltéren is kiszolgálható az az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkező szállóvendég, aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal.
  • Üzleti célú utazás esetén, amennyiben nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, kérjük az itt letölthető igazoló nyilatkozatot hitelesített, eredeti példányát hozzák magukkal.

Köszönettel,

Arkánum Hotel