Arkánum Kedvezménykártya! 

Az életmódváltás útjára lépőnek sokszor nehéz dolga van céljai megvalósításában. A támogatás hiánya, a környezet merevsége, és – valljuk be- sokszor a szokások is gátolják a sikeres megvalósítást.

Az egyik fő ok, ami miatt az Egészségkártya hasznos az Ön számára, az az egészségtudatos közösséghez való csatlakozás. Nincs egyedül, és ebben elsősorban az segíti, hogy Ön, mint egészségkártya tulajdonos, első kézből értesül a lehetőségekről.

Az egészségkártya lehetővé teszi Önnek, hogy az Arkánum Medhotel szolgáltatásait kedvezményesen vegye igénybe. Ezen felül pedig (jelenleg Budapesten) részt vehet programjainkon, csatlakozhat az ott már működő egészségtudatos közösséghez, ahol érdekes és izgalmas programokkal gazdagíthatja az életmódváltás során megtapasztalt új életformáját.

Hogyan igényelhet egészségkártyát?

Az egészségkártyát igényelheti az igénylőlap kitöltésével online, vagy közvetlenül az Arkánum MedHotelbe való megérkezéskor a recepción. Budapesten az Egészségműhelyben is kérheti kártyáját, ahol a regisztrációt partnerünk azonnal elvégzi és Ön máris érvényesítheti kedvezményeit.

Mit tud az egészségkártya?

Az egészségkártya az Ön személyi asszisztense, aki nemcsak programjainak szélesítésében segít, de spórol is Önnek. Összeköti Önt az egészségtudatos közösséggel. Havi rendszerességgel információt küld az elérhető programokról, kedvezményeket biztosít az Arkánum MedHotelben és partnereinél, valamint rögzíti a kezelések során nyert adatokat. Így könnyedén tudja Önt figyelmeztetni a soron következő szűrőviszgálatra is.

Mennyibe kerül?

A kártya éves díja 15.000 Ft, amit évente az Arkánum MedHotelben igénybevett szolgálatásokból jóváírunk. A kártya automatikusan biztosít Önnek különböző kedvezményeket, amivel csökkentheti a költségeket, bármilyen kezelést is vesz igénybe. A kedvezmények listáját itt tekintheti meg.

Mi történik ha elveszik a kártya?

A kártya önmagában adatokat nem tárol, és partnereinknél elegendő a felmutatása, hogy kedvezményre jogosítson és a rajta gyűjtött bónuszpontokat illetéktelenül felhasználja valaki. Ezért ajánlatos a kártya elvesztését mihamarabb jelezni. Az Arkánum MedHotelben, illetve kezelések igénybevételekor azonban a rendszerünkben található adatok ellenőrzésekor az illetéktelenség azonnal kiderül. Mivel kezelések esetében személyes adatellenőrzés is történik, a kártyát ilyen esetben mi letiltjuk, és erről Önt értesítjük.

Családtag is érvényesítheti a kedvezményeket?

Kártyaigényléskor Ön megadhatja, hogy kívánja-e kártyáját megosztani másokkal. Ez esetben a kártya számával családtagjai, vagy az Ön által megjelölt személyek is gyűjthetnek pontokat az Ön kártyájára. Amennyiben ezt Ön engedélyezi, fel is használhatják azokat a megadott keretek között. Ön bármikor letilthatja ezt a szolgáltatást.