Újabb fizetési lehetőség szállodánkban
2021.07.28.

Balatonmáriafürdőn, a Balaton déli partján egy hamisíthatatlan, balatoni életérzést kap az idelátogató. Ezt a célt szolgálaja az Arkánum Hotel, ahol mostantól nemcsak megszállni, hanem finomakat falatozni is tud az ide betérő.

Szállodánk nyugodt, kényelmes könyezetben várja vendégeit évek óta Balatonmáriafürdőn, a Vilma utca 38. szám alatt, de úgy gondoltuk, hogy bovítsük szolgáltatásainkat a gasztronómia irányába is. 2022. nyarán először minőségi street fooddal, majd À la carte étlappal biztosítottuk vendégeinknek a ízek harmóniájának táncát. Étlapunkon megtalálhatóak jól ismert fogások melyek gondos odafigyeléssel, szakértelemmel készülnek minőségi alapanyagokból. Beszállítóink több évtizedes múlttal rendelkeznek, hírnevüket pedig a megbízhatóságnak és a minőségnek köszönhetik.

Étlapunk összeállításánal kiemelten odafigyeltünk arra, hogy a vendégeink körében legnépszerűbb ételek jelenjenek meg úgy, ami később is emlékezetes lesz. Ebben volt segítségünkre partnerünk, a kaposvári Memoriae Étterem. Pap Zoltán és Krasecz Zoltán séfek időt és energiát nem sajnálva segítettek az étlap megálmodásában, megalkotásában.

Ha a déli parton járnak jól jegyezzék meg a Vilma utca 38. számot Balatonmáriafürdőn, térjenek be hozzánk, kóstolják meg fogásainkat, majd osszák meg velünk véleményüket, hiszen azokból tudunk építkezni és fejlődni.