Balatonmáriafürdőn kóstolható a Balaton idei fagyija!
2021.06.21.

Megújultan várja vendégeit az Arkánum Hotel Balatonmáriafürdőn

Június 1-től ismét megnyitotta kapuit az Arkánum Hotel Balatonmáriafürdőn. A szállodában 18 kényelmes szobával, wellness részleggel és ingyenes parkolással várjuk vendégeinket!

A Balaton déli partjának nyugati részén található Arkánum Hotel kiváló választás azok számára, akik a forgalmas Balaton-part helyett, nyugodtabb környezetben szeretnék élvezni a magyar tenger adottságait, vagy felfedeznének közelben lévő varázslatos turisztikai látványosságokat a bivalyrezervátumtól a Tibeti Kulturális Központig.

Szállodánkban szeretettel várjuk a párokat, a családokat, az átutazókat, vagy az üzleti útra érkezőket egyaránt, a mozgáskorlátozottak számára pedig minden emeleten van akadálymentes szobánk és fürdőszobánk is. Szolgáltatásainkat reggelivel és anélkül egyaránt igénybe vehetik!

Az Arkánum Hotelben pihenésre is van lehetőség wellness részlegünkön található medencében, szaunában, illetve gőzkabinban.

Szállodánk a vendégeink mellett kiemelt figyelmet fordít a környezettudatosságra és a megújuló energiára. Éppen ezért a hotel épülete teljes mértékben napelemekkel és napkollektorokkal van felszerelve, de odafigyelünk arra is, hogy vendégeink számára folyamatos tájékoztatást nyújtsunk a környezettudatos életmódra.

Az Arkánum Hotel Balatonmáriafürdőn, a Vilma utca 38. szám alatt található. Az autóval érkező vendégeinket zárt, ingyenes parkolóval várjuk, de amennyiben vonattal érkeznének, a vasútállomás mindössze 900 m távolságra található szállodánktól.

Bővebb információkért, árainkért keresse honlapunkat a www.arkanumhotel.hu oldalt, vagy telefonáljon a 0685 900 045-ös telefonszámon, de bizalommal fordulhat hozzánk emailben az info@arkanumhotel.hu címen is. Ugyanakkor megtalálja szállodánkat a közösségi médiában, így a Facebookon és az Instagramon is, hogyha pedig szobát foglalna telefonálhat a fenti telefonszámon, írhat a foglalas@arkanumhotel.hu email címre, vagy keressen bennünket a Booking és a Szállás.hu felületein!

Foglaljon szobát és élvezze a Balaton nyugalmát!