Gyakran ismételt kérdések

Az egészségkártyát igényelheti az igénylőlap kitöltésével online, vagy közvetlenül az Arkánum MedHotelbe való megérkezéskor a recepción. Budapesten az Egészségműhelyben is kérheti kártyáját, ahol a regisztrációt partnerünk azonnal elvégzi és Ön máris érvényesítheti kedvezményeit.

Az egészségkártya az Ön személyi asszisztense, aki nemcsak programjainak szélesítésében segít, de spórol is Önnek. Összeköti Önt az egészségtudatos közösséggel. Havi rendszerességgel információt küld az elérhető programokról, kedvezményeket biztosít az Arkánum MedHotelben és partnereinél, valamint rögzíti a kezelések során nyert adatokat. Így könnyedén tudja Önt figyelmeztetni a soron következő szűrőviszgálatra is.

A kártya éves díja 15.000 Ft, amit évente az Arkánum MedHotelben igénybevett szolgálatásokból jóváírunk. A kártya automatikusan biztosít Önnek különböző kedvezményeket, amivel csökkentheti a költségeket, bármilyen kezelést is vesz igénybe. A kedvezmények listáját itt tekintheti meg.

A kártya önmagában adatokat nem tárol, és partnereinknél elegendő a felmutatása, hogy kedvezményre jogosítson és a rajta gyűjtött bónuszpontokat illetéktelenül felhasználja valaki. Ezért ajánlatos a kártya elvesztését mihamarabb jelezni. Az Arkánum MedHotelben, illetve kezelések igénybevételekor azonban a rendszerünkben található adatok ellenőrzésekor az illetéktelenség azonnal kiderül. Mivel kezelések esetében személyes adatellenőrzés is történik, a kártyát ilyen esetben mi letiltjuk, és erről Önt értesítjük.